Alice Braga Filmografi

Alice Braga ya da doğum adıyla Alice Braga Moraes (d. 15 Nisan 1983), Brezilyalı oyuncu. Brezilya’da
birkaç filmde yer aldı. En önemlileri ise 2002 yılında City of God’da Angélica, 2005’te ise Lower City’de Karina rolü oynamıştır. Hollywood filmlerinin başlangıcı ise 2007 yapımı I Am Legend, 2010 yapımı Repo Men, Predator ve 2013 yılında çıkan Elysium olmuştur.

Alice Braga,Alice Braga kimdir,Alice Braga hayatı,Alice Braga biyografi,Alice Braga dizileri,Alice Braga filmleri,Alice Braga resimleri,Alice Braga fotoğrafları,Alice Braga bilgileri,Alice Braga oynadığı diziler,Alice Braga pics,Alice Braga wallpaper,Alice Braga avatar,Alice Braga fan kulübü,www Alice Braga, Alice Braga hakkında, Alice Braga filmi, Alice Braga bilgi, Alice Braga bilgileri, Alice Braga içerik, Alice Braga filmi bilgileri,Alice Braga ansiklopedik bilgi,Alice Braga konusu,Alice Braga film konusu, Alice Braga hakkında,Alice Braga filmi,Alice Braga bilgi,Alice Braga bilgileri,Alice Braga içerik, Alice Braga filmi bilgileri,Alice Braga ansiklopedik bilgi,Alice Braga konusu,Alice Braga film konusu,Alice Braga Oyuncular,Alice Braga oynayanlar,Alice Braga oyuncuları,Alice Braga hangi sanatçılar,Alice Braga da kimler var,Alice Braga Artist,Alice Braga Aktör,Alice Braga Sanatçılar,Alice Braga Kadın Sanatçılar,Alice Braga Galeri,Alice Braga Filmografi,Alice Braga, who is Alice Braga, Alice Braga life, Alice Braga biography, Alice Braga series, Alice Braga movies, Alice Braga pictures, Alice Braga photos, Alice Braga information, sequences that Michelle plays Fairley, Alice Braga pics, Alice Braga wallpaper, Alice Braga avatar, Alice Braga fan club, www Alice Braga, about Alice Braga, Alice Braga film, Alice Braga information, Alice Braga information, Alice Braga content, Alice Braga movie info, Alice Braga encyclopedic knowledge, Alice Braga said, Alice Braga movie subject, about Alice Braga, Alice Braga film, Alice Braga information,Alice Braga content, Alice Braga movie info, Alice Braga encyclopedic knowledge, Alice Braga said, Alice Braga movie subject, Alice Braga players, Alice Braga who play, Alice Braga players , Alice Braga inn gu artists, Alice Braga there who, Alice Braga Artist, Alice Braga Actor, Alice Braga Artists, Alice Braga Women Artists, Alice Braga Gallery, Alice Braga Filmography,
Alice Braga Galeri

Doğum adı Alice Braga Moraes
Doğum 15 Nisan 1983 São Paulo, Brezilya
Meslek(ler) Oyuncu, Aktris
Etkin yıllar 1998–günümüz
http://www.imdb.com/name/nm0103797

Hayatı

Sao Paulo, Brezilya’da doğdu. Katolik bir ailede büyüdü. Oyunculukla
küçük yaşta tanıştı; annesi Ana Braga ve teyzesi Sonia Braga film
setlerine onu da götürürlerdi. İlk reklam filmi henüz 8 yaşındayken bir
yoğurt reklamı oldu. Artık bir genç olarak televizyon dizileri ve
filmlerde görünmeye başladı. Ayrıca Braga akıcı bir şekilde Portekizce,
İspanyolca ve İngilizce konuşabilmektedir.

Kariyeri

Braga, 1998’de Portekizce kısa film olan Trampolim’den sonra
okula geri döndü. Bu filmle ülkesinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne aday
gösterildi. Bundan sonra 2002 yapımı City of God’da Angélica rolü ile
dönüş yaptı. 2005 yılında Lower City’de bir çift olarak ve Only God
Knows’ta ise küçük rollerle filmlerde yer aldı. Aynı zamanda popüler
Brezilyalı televizyon programı Carandiru, Outras Historias bir rol
oynadı. 2007 yılına gelindiğinde ise Will Smith’in başrol oynadığı I Am
Legend filminde Anna Montez karakterini canlandırmıştır. 2010 yılında
bilim kurgu filmleri olan Repo Men’de Beth ve Robert Rodriguez’in
Troublemaker Stüdyolarında yaptığı filmde ise Isabelle karakterini
canlandırmıştır.

 

Filmografi

Yıl Başlık Rol Not
1998 Trampolim Cláudia Short film
2002 City of God Angélica
2005 Lower City Karina
2005 Carandiru, Outras Histórias Vânia TV series
2006 Only God Knows Dolores
2006 Journey to the
End of the Night
Monique
2006 Drained Waitress
2007 The Milky Way Júlia
2007 Rummikub Filha paulista Short film
2007 I Am Legend Anna Montez
2008 Redbelt Sondra Terry
2008 Blindness Woman with Dark Glasses
2009 Crossing Over Mireya Sanchez
2009 Cabeça a Prêmio
2010 Repo Men Beth
2010 Predators Isabelle
2011 The Rite Angelina Vargas
2012 As Brasileiras Mirtes TV series (episode: “A Indomável do Ceará”)
2012 On the Road Terry
2012 City of God – 10
Yıls Later
Herself
2013 Elysium Frey Santiago
2014 Latitudes Olivia
2014 The Ardor Vania
2014 Kill Me Three Times Alice Taylor
2015 The Duel Marisol
2016 Queen of the South Teresa Mendoza TV series
2016 Entre Idas E Vindas Sandra
2017 The Shack Sophia Filming

Ödül ve Adaylıkları

Yıl Organizasyon Kategori Film Sonuç
2003 Cinema Brazil
Grand Prize
Best Supporting Actress City of God Aday
2005 Rio de Janeiro International Film Festival Best Actress Lower City Kazandı
2006 ACIE Awards Best Actress Lower City Kazandı
2006 São Paulo Association of Art Critics Awards Best Actress Lower City Kazandı
2006 SESC Film Festival Audience Award Best Actress Lower City Kazandı
2006 SESC Film Festival Critics Award Best Actress Lower City Kazandı
2006 Verona Love Screens Film Festival Best Acting Performance Lower City Kazandı
2006 Prêmio Contigo Cinema Best Actress Lower City Kazandı
2007 Cinema Brazil Grand Prize Best Actress Lower City Kazandı
2008 Black Reel Awards Best Supporting Actress Blindness Aday
2008 SESC Film Festival Audience Award Best Actress The Milky Way Kazandı
2008 Cinema Brazil Grand Prize Best Supporting Actress Drained Aday

 

 

Bir Cevap Yazın

%d blogcu bunu beğendi: