Yuvika Chaudhary Filmografi

Yuvika Chaudhary, Om Shanti Om, Summer 2007 ve Toh Baat Pakki gibi Bollywood filmlerinde yer alan Hintli aktrist. aktrist. 2009’da Preetham Gubbi’nin yönettiği Kannada filmi Maleyali Jotheyali’de rol aldı. 2015’te reality TV şov Bigg Boss 9’da yarışmacıydı.

Doğum Tarihi 2 Ağustos 1983
Doğum Yeri Baraut, Baghpat, Uttar Pradesh, Hindistan
Ülke Hindistan
Meslek Aktris
Aktif yıllar 2004-günümüz
Filmler Om Shanti Om, Bigg Boss 9

Filmografi

Yıl Film Rol Dil
2000 Phir Bhi Dil Hai Hindustani Ajay Bakshi’s fan Hindi
2007 Om Shanti Om Dolly Hindi
2008 Summer 2007 Priyanka Hindi
2009 Maleyali Jotheyali Anjali Kannada
2009 Toh Baat Pakki Nisha Hindi
2011 Naughty @ 40 Gauri Hindi
2011 Khap Riya Hindi
2013 Enemmy Priya Hindi
2013 Afra Tafri Priyanka Hindi
2013 Daddy Cool Munde Fool Rinki Punjabi
2014 The Shaukeens Hindi
2014 Yaaran Da Katchup Punjabi
2015 Yaarana Punjabi
2016 Lakeeran Roop Punjabi

TV Programları

Yıl Ad Rol
2004 India’s Best Cinestars Ki Khoj Contestant
2005 Astitva…Ek Prem Kahani Aastha
2015 Dafa 420 Anusha
2015 Bigg Boss 9 Contestant – Evicted on Day 28 (8 November 2015)
2016 Darr Sabko Lagta Hai (episode twenty six) Riya
2016 Box Cricket League 2 Player in Kolkata Babu Moshayes
2016 Comedy Classes Herself
2016 Yeh Vaada Raha Herself
2016 Amma rehana sheikh(amma’s daughter/female lead protagonist)

Bir Cevap Yazın

%d blogcu bunu beğendi: